Postapokaliptični Google Street View

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailfacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Vas zanima kako bi izgledale ulice, trgi in stavbe v postapokaliptičnem svetu? Sedaj si to lahko kar s pomočjo Google Street View-a.

postapokaliptični_google_street_view

Postapokaliptični Google Street View

Človeštvo je nenadoma napadel smrtonosen virus, preživelo je le nekaj posameznikov, ki so ostali brez elektrike in drugih osnovnih življenjskih prvin. Do tedaj poznani svet je začel dobivati novo podobo. Ulice, trge, stavbe oziroma kar cela mesta je začelo preraščati drevje, grmovje in drugo zelenje. Zveni znano?

Walking dead, I am alive in številni drugi filmi in nadaljevanke nas vsakič znova skušajo impresionirati z njihovo predstavo o novi podobi zemeljskega obličja. Sedaj ni več potrebno čakati nanje, ampak lahko (seveda bolj amaterski) postapokaliptični svet pogledamo kar s pomočjo Google Street View-a na spletni strani Inear. Avtor slednje je Einar Öberg, pravilno pa naj bi delovala le na brskalniku Google Crome, a nam je (počasi) delovala tudi na Firefoxu, medtem ko Explorer ni bil pri volji za sodelovanje.

Google za zdaj še ni blokiral “dodatka”, kot je to v preteklosti storil že za podobne “vdore” v njihovo aplikacijo. Tak primer je bil recimo tri leta nazaj, ko je skupina Pool Online spremenila pogled v slog, ki smo ga vajeni iz prvoosebnih strelskih iger.

Google Street View v slogu prvoosebnih strelskih iger.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

Lahko uporabite te oznake HTML in atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>