GTA V z uradnim gameplay napovednikom

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailfacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Danes je izšel uradni gameplay napovednik težko pričakovane igre Grand Theft Auto V, ki bo igričarje začel razveseljevati 17. septembra.

Grand Theft Auto V

Grand Theft Auto V

Verjetno je malo takih, ki ne bi igrali vsaj enega izmed delov te tako uspešne serije, ki je svoj zmagovalni pohod začela že leta 1997, takrat še v 2D obliki in iz ptičje perspektive. Serija že od vsega začetka stavi na odprt svet, ki igralcu pušča svobodno gibanje po mestu in opravljanje misij, to pa naj bi najnovejši del, ki je že petnajsti po vrsti, postavil še na višji nivo. Igralcu so obeta ogromno igralno okolje, od morja (vključno s podvodnim svetom), hribov, gozdov do mestnih ulic in predmestja, ki bo postavljeno v mesto Los Santos v državi San Andreas, namišljeni različici modernega Los Angelesa in južne Kalifornije.

Michael, Trevor in Franklin

Zgodba se bo odvijala skozi tri protagoniste, ki jih bo lahko nadzoroval igralec. Michael, Trevor in Franklin so kriminalci, vsak s svojo življenjsko zgodbo, ki se z izpolnjevanjem misij medsebojno prepletajo. Med samo misijo, se bo mogoče preleviti v vsakega izmed njih in jo tako doživeti iz različnih pozicij.

Zaživeli boste lahko tudi njihovo vsakdanje življenje in se tako opravili po opravkih ali na različne hobije, od joge, triatlona, tenisa, potapljanja do nakupovanja in telovadbe. Karakterji bodo tudi sicer, ko jih ne boste igrali, naprej živeli svoje življenje. Za bolj jasno sliko, kaj si lahko obetate v GTA V, si oglejte videoposnetek.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

Lahko uporabite te oznake HTML in atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>