GTA V prihaja na PC v začetku leta 2014

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailfacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Odlična novica za vse PC-jaše in obževalce serije GTA. Najnovejša različica naj bi izšla tudi za osebne računalnike že v prvem četrtletju 2014.

GTA V

Grand Theft Auto V, prvi slovenski opis lahko preberete tudi na naši spletni strani, je izšla septembra za konzoli PlayStation 3 in Xbox 360. Kot poroča portal Eurogamer je več relevantnih virov namignilo, da bo igra v začetku drugega leta začela razveseljevati tudi lastnike dobrih starih osebnih računalnikov. Če informacija drži, bo ta časovni razmik približno enak kot pri prejšnjem delu. Štirica je namreč za konzole izšla aprila 2008, za PC pa decembra istega leta.

Pri Rockstarju govorice še niso potrdili in še naprej trdijo, da se “popolnoma osredotočajo na zagotovaljanje najboljše izkušnje za konzolaše”. Medtem je že skoraj 600.000 ljudi podpisalo peticijo, v kateri naprošajo Rockstar, da GTA V najde pot tudi v domove z osebnimi računalniki.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

Lahko uporabite te oznake HTML in atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>