Sprostite negativno energijo v GTA-ju

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailfacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Umiranje v igričarski franšizi Grand Theft Auto ni bila nikoli redkost, spletna skupnost pa je pri vsakem delu poskrbela za ovekovečenje najbolj bizarnih in smešnih načinov virtualne smrti.

Nič drugače ni tudi v najnovejši petici, ki je zavoljo komercialnih uspehov, kot tudi svoje narave preseganja tipičnega predstavnika multimedijske zabave, v  središču pozornosti svetovne javnosti že vse odkar se je znašla na trgovskih policah, oziroma že kar lep čas pred tem. Svet GTAja ponovno nudi peskovnik z brezštevilnimi možnostmi preživljanja prostega čas, igričarji pa, kot smo že vajeni, to s pridom izkoristijo na najbolj čudaške načine. Poglejte si video v katerem je ekipa spletne strani achievementhunter.com zbrala 35 najbolj bizarnih smrtnih primerov. Ogled je seveda primeren zgolj za ustrezno stare, to je polnoletne osebke.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

Lahko uporabite te oznake HTML in atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>