Dan v čevljih Nika Bellica

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailfacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

V naših življenjih se še prevečkrat znajdemo v situacijah, v katerih bi si želeli, da bi lahko odreagirali  kot v kakšni prekomerno nasilni videoigri.

Na primer, kot v Grand Theft Autu, satirični ‘simulaciji’ sodobnega sveta. Brez slabe vesti bi zbrcali soseda, ki nam vsakodnevno utruja zaradi glasnih žurk, oklofutali punco, ki nas vara in si nato privoščili njene tri prijateljice naenkrat, s tankom zapeljali čez četo policistov, ker so nam napisali parkirno kazen, ali z bazuko razstrelili banko, ki nam ne odobri kredita.

Nekaj podobnega je v resnični interpretaciji zgoraj omenjene igre, seveda s pomočjo računalniških učinkov, v videu ustvaril Andrew McMurry, ki je posnel slavospev priljubljenemu liku GTA sveta, Niku Bellicu, sicer osrednjemu protagonistu prejšnjega dela serije, torej štirice. V kratkem filmčku ‘Niko’ izgubi svoj vsemogočni mobilnik, ki ga nato s pridom izkoristi naključni najditelj. Verjamemo, da se takšnega telefona, pa četudi le za trenutek, ne bi branil nihče.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

Lahko uporabite te oznake HTML in atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>